Hírek-Esszék

I have a dream…

Ismét elrepült egy év. Mindenki számba veszi az elmúlt esztendőt és merész fogadalmakat tesz az elkövetkezendőre. Én most az elmúlt két esztendő (egy, kettő)  szilveszteri visszatekintőit  néztem vissza. Hihetetlen, de mintha ezer éve történtek volna. Nagyon jó érzés volt elolvasni a posztokat, majd a rengeteg kommentet.  Köszönöm nektek, hogy olvastok és az újonnan idetévedőknek pedig azt javaslom használják sűrűn jobb felül az Archívum gombot.

Ez a gomb ugyanis 327 bejegyzést takar, (ez csak nekem szól, de további 20 piszkozat, 2 függőben, 2 lomtárban… 🙂 ) ami segíthet eligazodni az akvarisztika, azon belül is a növényes akvarisztika rejtelmeiben. Sokat én követtem el, de sokat kedves barátaim írtak az akváriumaikról, vagy valamilyen elmés DIY megoldásról, hogy az idetévedők az ő tudásukból is meríthessenek. Köszönet érte!

Azóta a világ jelentősen megváltozott körülöttünk. A nagy dumálások, eszmecserék átköltöztek az Akvakertész fórumunkra. A blogbejegyzésekre mostanság pedig nem hozzászólunk, csak „lájkoljuk”, ha esetleg tetszik. Fura… Hol volt még két éve a fészbúk….?! Most meg… szinte többet posztolok oda, mint a saját blogomba. Jó, persze a fontos dolgok továbbra is itt landolnak, de sok „csak megosztom veletek, mert érdekes” dolog oda megy már fel.  Noh mindegy, kár a múlton (és a jelenen?) keseregni, abból jó még nem származott.

Lássuk inkább a jövőt!

Nem volna rossz, de a jövőbe még nem látok… 🙂 Úgyhogy finomítok: Mit hozzon a jövő? Aki régebb óta követ, tudja, hogy hatalmas lépésre készülünk. Álmaink boltját készülünk megnyitni, ami nehezebb és kihívásokkal telibb, mint gondolnánk. A 2011-es évet teljes egészében ennek a projektnek szentelem. Mindent megteszünk, hogy virtuális növényes akvarisztikából, a valódi, kézzelfogható akvarisztikába léphessünk át. Álmodtunk egy olyan boltot, ami szakít az eddigi hagyományokkal. Bolt és bemutató terem, inspiráció és információ egy helyen. Ez a nagy álom!

Kívánom, hogy mindenkinek teljesüljenek az idei évre megfogadott álmai. Mert ugyan válság van, a helyzet sem rózsás, de álmodni most is lehet. És az álmok arra valók, hogy egyszer megvalósítsuk őket.

Hogy tetszett?

Tetszett
0
Imádtam
0
Nem is tudom...
0

You may also like

8 Comments

  1. Új év? Új haj? Új stílus?

  2. Egy ideje az új hajjal gondban vagyok… mondhatni, nincs új haj a nap alatt… 🙂
    A többi stimmel 🙂

  3. Nagyon jól néz ki az új bolt. Valahonnan ismerős a szürke-fehér kombináció.. 🙂 Sok sikert álmaitok megvalósításában.

  4. ez igen! mindent bele!!! sok sikert kívánok hozzá. és mikor..?

  5. Köszi. Reméljük februárra elkészülünk. 😉

  6. király! szeretem a kaviárt, de mi legyen a welcome drink? 🙂

  7. Hol lesz az új helyetek?

  8. Törökbálinton lesz, a Budaörsi IKEÁ-tól 2 percre, a Bp.-i Kosztolányi Dezső tértől 20 percre BKV-val.

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük