Hírek-Esszék

Megvagy!

Van nekem két fiam. A nagyobbik már nagyon eleven, a kisebbiken még csak látszik, hogy nem lesz a szófogadóság mintapéldája.

A nagyobbik már négy éves. Ha olvasná ezt az írást akkor kijavítana, hogy négy és fél.  Ő már megértette, hogy apa fényképezőjéhez nem nyúlunk. De lebukott! 🙂 Találtam a fotók közt egy kaukktojást.

Megvagy!! 🙂

Hogy tetszett?

Tetszett
0
Imádtam
1
Nem is tudom...
0

You may also like

9 Comments

 1. EZ ZSENI !!!!! 🙂

 2. Tündériek! 🙂
  Különben meg ne legyél olyan szigorú, ennek a fotónak az alapján lehet, hogy egyszer híres fényképész lesz belőle. 😉

 3. Na jó, a kedvedért nem büntetem meg és nem térdepeltetem száraz kukoricán 🙂

 4. Nagyon komoly! Már csak címet kellene adni ennek a képnek, annyira zseniális! 🙂

 5. Az egyik legjobb post. De komolyan! 🙂

 6. 🙂

  4,5 éves a nagyobbik lányom, a kicsi szerencsére még csak 4 hónapos… De munka közben többször eszembe jut, hogy vajon mikor érek egyszer arra haza, hogy az összes Greenaquás növénytáp az akváriumba van?

  Múltkor egy hurkapálcával kergette a a rami nőstényt…

 7. Grat,ismerős a dolog! 🙂
  Nekem egy tízéves és egy kétéves kislányom van,de a kisebbik fiúnak készült…:-) Túl van egy méteres tükör magára rántásán,kezet mos a nanoban,végigsózta a száraztáppal a szőnyegpadlót,eltekerte a co2 reduktort,elállította a digi időzítőt,kihúzta a leszívócsövet a vödörből,de imádja a „gajnéjákat”,a biga-bigát”,esténként együtt etetjük kukuccal a hajakat.Nem számít semmi,csak boldognak lássuk,nem? 🙂

 8. Zsotyi: 😀

 9. Mert nekem mindig tromfolni kell..gonosz vagyok..
  A gyerekek soha nem bánthatták az aksikat, terráriumokat, csak tisztes távolból (1 lépés)nézhették, az állatok zaklatása kopogtatással, nyúlkálással tilos volt, etetésük is.Nem is csináltak soha,semmi bajt.A fényképezőgépre rá se nézhettek..!Tehát nálunk ez a rend.

  Ellenben a kép nagyon tetszik és gondolom nem baj, hogy ha a többiek nevében is beszélek, de add át a gyerkőcnek, hogy a blogon a bácsik és a nénik szeretnének még ilyen képeket látni….

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük