Hírek-Esszék

Nano akvárium berendező verseny


Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert

Időpont: 2009. szeptember 5. szombat. Az AME Akvarista Napok első napján, délelőtt 10 órától.

Nevezési díj: 1000 Ft, ami tartalmazza
* a jogosultságot az indulásra,
* egy db ajándék 10 literes nano akváriumot,
* 1 db nano szűrőt
* és a rendezvény idejére ingyenes belépést az állatkert területére.

A szervezők biztosítják minden jelentkező részére a verseny idejére:
* 1 db 10 literes nano akvárium; méretei: 20cm X 20cm x 25cm (h X sz X m)
* 1 db motoros belső szűrő
* 1 db akvárium világítás
* Elektromos csatlakozás
* 10 liter víz

Verseny kiírás: Az előre benevezett versenyzőknek legkésőbb délelőtt 09:30-ig meg kell jelenniük az állatkerti akváriumának kijárata előtt, ahol be kell regisztrálni a versenyre és átvehetik a szervezők által biztosított eszközöket, rajtszámukat és megismerhetik a helyszínt. A telepítést 10:00-tól lehet megkezdeni és legkésőbb 11:30-ig lehet az akváriumokon módosítani, alakítani. A versenyzőknek maguknak kell gondoskodni a dekorációról (talaj, kövek, gyökerek stb.) és az élővilágról egyaránt.

Díjazás és zsűri: A versenyen szakmai zsűri értékeli a legszebb akváriumok készítőit (I., II., III. díj). Lesz továbbá egy közönségdíj is, ami a látogatók szavazatai alapján kerül átadásra. A díjak értékes, komplett nano akvárium szettek lesznek, illetve az Akvárium Magazinban bemutatjuk a legszebb akváriumokat.

Jelentkezés módja: A versenyre történő nevezést legkésőbb július 31-ig Pasaréti Gyulánál kell leadni. A jelentkezés történhet e-mailen. Kérjük, a jelölt küldje el nevét, életkorát, telefonszámát, címét és e-mail címét a
Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
címre vagy postán a 1222 Budapest, Dévény u. 36. számra . Ide kattintva egy letölthető formanyomtatványt is használhat a jelentkezésre. A nevezés feltétele a regisztrációs lap leadása, a nevezési díj megfizetése és a helyszíni megjelenés.
Az Egyesület bankszámlaszáma: 16200113-60453600-00000000

nevét, életkorát, telefonszámát, címét és e-mail címét a [email protected] Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címre vagy postán a 1222 Budapest, Dévény u. 36. számra . Ide kattintva egy letölthető formanyomtatványt is használhat a jelentkezésre. A nevezés feltétele a regisztrációs lap leadása, a nevezési díj megfizetése és a helyszíni megjelenés.
Az Egyesület bankszámlaszáma: 16200113-60453600-00000000

A rendezvény főszervezője: Akvaristák Magyarországi Egyesülete. További információk: Szilágyi László [email protected] Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , Mobil: 06-20-557-6871

Hogy tetszett?

Tetszett
0
Imádtam
1
Nem is tudom...
0

You may also like

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük