Hírek-Esszék

Első GreenAqua nyílt nap

Egy új rendezvénysorozatot indítunk a napokban. A rendezvények kötetlenek, ingyenesek lesznek és remélhetőleg rengeteg érdekes infóval gazdagodhat mindenki aki részt vesz rajtuk. Terveink szerint minden esemény más témáról szól majd.

Első alkalommal kicsit az ADA termékek köré szerveztük az eseményt. Rengeteg terméket viszünk ki, amit kézbe lehet venni, tapizni és akinek szimpatikus valami, meg is vásárolhatja a kiszemelt kincset.

Lesz nálunk több üveg termék, de megnézheted az ADA rubin golyós visszafolyásgátló szelepét, köveket, dekorfákat, és több más ADA terméket is.

Akik eljönnek, azoknak 10% kedvezménnyel kedveskedünk a shop áraiból, a kint lévő termékekre. (A kedvezmény a már akciós termékekre nem vonatkozik) Azt gondolom az Áfa emelkedés előtt, ezt az alkalmat vétek lenne kihagyni. 😉 A termékbemutatók, ismertetők mellett ADA akvárium-vetítést is tartunk.

A limitált férőhelyek miatt, kérjük regisztráljátok magatokat. Írjátok be a neveteket (vagy csak a nick-ed, ha meg akarod őrizni az anonimitást) a topikba a részvételi szándékoddal a többi a mi dolgunk.

A nyílt nap helyszíne: ArtworkPhoto Pest fotóstúdió,

1061 Budapest, Révay utca 3. (A Bazilikával szemben a Bajcsy-Zsilinszki útnál).

Időpont: 2009.06.26. PÉNTEK. 18.00-20.00 óráig.

Hogy tetszett?

Tetszett
0
Imádtam
0
Nem is tudom...
0

You may also like

12 Comments

 1. Ejj de jó lenne…Ilyenkor utálom hogy vidéki vagyok…. 🙁

 2. Úgyszintén!

 3. Vonzó a dolog, de sajnos nem tudok elmenni!
  Pedig még ott van az a 10% is!!!

 4. Szia Nigro!
  Nagyon örülök ennek az eseménynek.
  A 10% az akciós termékekre is vonatkozik vagy nem? Mert nekem ez nem egyértelmű.

 5. Csatlakozok a szomorú vidékiekhez 🙂

 6. Az akciós termékekre nem vonatkozik. Azok egyébként is akciósak 😉

 7. A vörös ruhás agy takaró szemüveges néni is 10%-al olcsóbban elvihető?:D

 8. Nagy kár hogy messze vagyok. 🙁

 9. Tisztelt Érintettek!

  Mindenki egy GA-s találkozóra várt most pedig,hogy itt van jönnek a kifogások! Én is vidéki vagyok de egyszer élünk,beülök az autómba és elmegyek! Nem a kifogást kell keresni,hanem a megoldást arra,hogy elgyere!!! 🙂

  Üdv Mindenkinek

 10. Warrior71!

  Teljesen igazad van! Egy nagyon jó megoldás szokott az ilyen esetekben lenni az, ha a Budapesttől távol, de egymáshoz közel élők egy autóval utaznak, megosztva így a költségeket. Ilyenkor még az oda-vissza út is jól szokott telni, hiszen hasonló érdeklődésűek az utasok, hamar megtalálják a közös hangot, még barátságok is köttethetnek. Csak meg kell ígértetni az utasokkal, hogy semmi hagymászsírosdeszka, és le a lábakkal a műszerfalról.

  Nos, khm. honnan is mész a találkozóra? Hátha…… 🙂

  Üdv
  Z

 11. 🙂 Én Oroszlányból megyek! 🙂

 12. Tatabányaiak figyelem!!!! 🙂

  Bár Oroszlány nem egy távolság Bp-hez, főleg az Én Nyírségi lakhelyemhez képest, de engem nem ez tart vissza, hanem a meló.

  Pedig ez a nyílt nap, bevallom még egy Iwagumi előadásnál is jobban érdekel, sőt egy pár cucc is van, amit már kinéztem magamnak, s egy jó lehetőség lett volna „látott” dolgokat vásárolni….

  Így marad a post olvasása az eseményről…..

  Üdv
  Z

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük