Hírek-Esszék

Új év, új ruha

Másfél évig hordani egy ruhát nem túl kényelmes. Az ember kihízza, meg néha le is eszi. Valami ilyesmi történt a blog régi ruhájával is. Itt ott egy kis pörköltfolt, no meg a könyöke is kopott volt már….

Azért mégis az ember szívéhez nő egy ilyen zakó. Hisz sok emberrel ebben ismerkedtem meg. Ezen keresztül szemléltek. Alkottak véleményt rólam. Viszont az idő eljött, hogy levessem a régi göncöt.

Felkerestem egy profi szabót, aki méretet vett rólam és szabott rám egy új öltönyt. A mai kornak megfelelő divatos színben és szabásban.

Még kicsit nekem is furcsa, hogy máshol van a belső zseb, meg bár tudtam, hogy lyukas a bal zseb, meg hiányzik egy gomb, de a kezem már rutinból kikerülte a kritikus helyeket. Most ott a gomb és zavar, hogy be kell azt is gombolni, – közben tudom – , hogy ettől elegánsabb leszek. De csak megszokás kérdése az egész. Néhány hét és már nem is gondolok a régi levetett göncre.

Ez a ruha olyan új, hogy van még zseb, ami be van varrva. Néhol pedig benne maradt egy tű. Kérlek titeket, ha ilyet láttok rajta szóljatok. 😉

Hogy tetszett?

Tetszett
0
Imádtam
0
Nem is tudom...
0

You may also like

32 Comments

 1. Gratula az új designhoz!Nekem bejön!

 2. Nem rossz az új design,bár még szokatlan. Régi olvasó vagyok,csak a kommentelés nem az én világom,illetve csak ismerkedem az akvarisztika ezen ágával.
  Az új külső nem rossz,de engem a felső menüsor egy kicsit zavaró,lehet,hogy a kék lett egy kicsit túl rikító az én ízlésemnek nem tudom,viszont a menüfeliratok rajta elsőre nem ugranak ki,egyébként gratula hozzá.

 3. Szia!

  Boldog új évet, és gratulálok az új külsőhöz, nekem tetszik.
  Én is eddig csak mint rendszeres olvasó voltam itt, de most felregisztráltam, mert nekem van egy problémám az oldallal. 10 alkalomból 9-szer nem tudom megnyitni a postokat, mert a gépem azt írja ki, hogy az int. exp. nem tudja megjeleníteni a tartalmat, és az oldal eltűnik, ekkor mindíg újra be kell lépnem. Az előző oldallal sose csinálta ezt, kérdésem az lenne, hogy ez az új design miatt lehet, vagy a gépem romlott el? Esetleg más felhasználó nem tapasztalta ezt?

  Egyébként ha már felregeltem, akkor bemutatkozom. Tamás vagyok, 2 akváriumom van, egy 160 literes, melyben aranyhalak élnek ( tudom kerti tóba valók, van az is, de én nagyon szeretem nézni őket,mett szépek, színesek és aranyosak), és van egy 60 literes növényes próbálkozásom. Utóbbi lehet itt érdekesebb, de még nagyon kezdetleges. Egyenlőre próbálok minden kelléket beszerezni hozzá. Ha egyszer eléri azt a szintet amit már megmutathatónak gondolok, azonnal bemutatom majd. Addig is rendszeres olvasó maradok!

  Tamás

 4. nagyon fura volt amikor elsönek látam azt hitem valamit elirtam de szerintem nagyon jól sikerült

 5. Én is eddig csak mint rendszeres olvasó voltam,es vagyok,nekem is tetszik az uj kulso,Csak nehezen lehet olvasni mert a betuk egybeolvadnak az oldallal,egyebkent jo,Gratulalok es Boldog uj evet

 6. Szép az új dizájn, csak ahova kommenteket írjuk, szerintem lehetne belül fehér, fekete betűkkel, sztem jobb lenne.így picit sötét.

 7. Szia Atti! Olvasók—>Olvasók akváriumai. Esszék–>Esszék a víz alól
  Search–>Keresés Submit—>Elküldés(??) Egyenlőre ennyi 🙂
  Egy kicsit fura, de szokni kell, a színekkel nem vagyok teljesen kibékülve, és lassabb is lett az oldal az új skin miatt :S

 8. A felső sorban nem fért volna el az összes kategória. Ezért rövidebbek lettek a nevek. (sajnos)
  A magyarítás folyamatban.
  A színekből kettőt kell megszokni. A szürkét és a kéket 🙂
  Tovább! Rád számítok, mindig találsz valamit 😉

 9. Először is boldog új évet mindenkinek.

  Szerintem is nehezen olvashatók a megjegyzések.
  Ha a színe nem is változtatható, legalább lehetne nagyobb.

 10. Még állítgatunk rajta. Addig is: Ctrl +
  Máris nagyobbak a betűk 😉

 11. Nem rossz az új külső de tényleg szokatlan…. Szerettem a régit azzal a fejléccel, bár ez sem rossz…. Sok sikert hozzá, mi meg majd megszokjuk mint a Nagylány átalakulását is! 🙂

 12. A hozzászólásoknál meglehetne csinálni hogy látszódjon hogy melyik posthoz írta?
  Amikor hsz-t akarok küldeni akkor alul is látszódjon a bejelentkezés mint régen.

  Jav: 2 helyen is látható a hozzászólások, a search alatt és a legutóbbi hsz-eknél, szerintem az utóbbi maradjon 😉
  És a semleges képek helyett nem lehetne megint a régieket használni? :$

 13. Szia Atti!

  Nekem nagyon bejön az új dizájn, szép lettél az új „zakódban” :-))

  puszi

 14. Hát én nem is értem, hogy minek kell megváltoztatni valamit, ami jó volt és hozzá vagyunk szokva.
  Attila! Kérlek ne legyen sértődés, de a régi jobb volt, és csináld vissza sztem.
  Remélem, azért a továbbiakban is fogunk egymásnak köszönni! 🙂
  Sajnálom, hogy az új külső mellett döntöttél.

 15. 1# buék! 2.Sorry, de nekem a régi jobban tetszett és most mindent újra meg kell szoknom. 🙂 A fekete zöld akváriumosabb volt (a kék a zöldel nem passzol) na mindegy a lényeg a tartalom! és hogy legyen nő a …..:D

 16. Aquad: A régit még ha akarnám sem tudnám visszatenni, mert a sablon karácsony tájékán megsérült és az eredeti sablon programja sem a neten, sem a gépen nem volt már meg.
  Az asszony is átfesti időnként a haját. Azt is szoknom kell, de azért szoktam utána neki is köszönni 🙂

  T-Boy: 1: Köszi! 2: Végül is a víz kékje valóban nem illik az akváriumhoz 😉 És köszi a nagy igazságot is

 17. Megint én 😀 A fejlécbe be lehetne tenni az „Egy csepp éden”-t 🙂 És legfelülre egy kép jó lenne a név mögé 🙂

 18. Hát, szerintem inkább a régit kellett volna kicsit finomítani…

  De ha már új, akkor: lehetne teljesen magyar nyelvű…

 19. Edorn elolvastad a hozzászólásaimat?

 20. Tartomo: Régebbi Internet Explorerekkel valóban nem működik tökéletesen, de az új Explorerrel (8) gond nélkül megy.

 21. Több mint egy éve olvasom az oldalt .Nagyon szerettem . Nagyon sajnálom.

 22. Tetszik ez a dizájn. A fekete helyett a szürke szerintem barátibb a szemnek, csak a kéket kell még szoknom. Szeretem a zöldet. 🙂 Pár dolgot még keresgélnem kell, de majd megszokom. Eredményes új évet!

  nato

 23. Nem látom a könyvjelzőknél hogy frissült a blog, többször frissítettem de így se jó…

  Dani

 24. Dani lehet a cache. Megnézzük majd. A többieknek üzenem az olvashatóságon javítani fogunk.

 25. Sziasztok BUÉK Én is inkább olvasni szeretek mint irni . Ha megsérűlt a sablon sebaj a lényeg hogy van egy megújult blog amit nagyon szeretek olvasni. Amit egy hónapmulva már megszokunk, az uj olvasóknak pedig ez a formátum lesz az etalon. Reméljük ebben az évben is nagyon sok írás lesz publikálva mindanyiunk legnagyobb örőmére.

 26. Ez a beszéd! 😉

 27. Sziasztok,

  Nigro, gratulálok a bloghoz, egy ideje már lelkes olvasója vagyok, és nagyon élvezem. Arról nem is beszélve, hogy mennyit tanulok belőle. Nekem az új design is tetszik, mondjuk a jobb oldali dupla menü az nekem egy kicsit zsúfolt, de végül is meg lehet szokni.

  Eddig az új postokat, hozzászólásokat mindig az rss segítségével követtem, de ez sajnos nem frissül már egy ideje. Kár, mert mindig innen tudtam, ha született valami új a blogban.

 28. Igen, más is jelezte problémát. Megkértem Viktort, hogy nézzen utána a dolognak. Ő leült a géphez, összecsapta a két tenyerét, majd dörzsölni kezdte, végül megropogtatta egyesével az ujjait. Néhány nyakizom lazító fejkörzést végzett, mély levegőt vett és ezután megnyomott egy gombot …. és most úgy néz ki, hogy a probléma megszűnt. 🙂
  Ha mégsem, szólj, mert akkor megismételtetem vele a gyakorlatot 🙂

 29. Örömmel közlöm, hogy Viktor sikerrel járt, most már minden működik, mint eddig. Köszönöm!

 30. Köszi Vik, Atti most már jó

 31. Hali!
  Otthonról az IE7 nem tudja a spotokat megnyitni, csak a főlapot. Elkezdi a bejegyzéseket megnyitni, majd a végén kiírja, hogy nem tudja megnyitni a veblapot. Kell valami segédprogi hozzá?
  Valami ötlet? Szívesen olvasgatnám továbbra is a blogot.

 32. Frissíteni kell az Expolrert a legújabb verzióra. 😉

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük