AkváriumaimHírek-Esszék

Új hely…

Hetek… mit hetek?! Hónapok óta szenvedtem a régi helyen a bloggal. Belassult, dolgok nem működtek, vagy tűntek el. Úgy döntöttem, előhúzom az ingujjamból az „aduászt” 😉 Hogy mi is ez? Elmondom.

A születésnapomra a két gengsztertől megkaptam a nigro.hu domaint. Jobb ajándékot el sem tudok képzelni. Köszi srácok! Nos a lényeg, hogy ünnepélyesen átköltöztem az új domain alá. Tehát mostantól itt (is) elérhető a blogom.

Az új hely gyorsabb, modernebb, színesebb, szagosabb és szélesvásznúbb. Sajnos a költözés nem járt vérveszteség nélkül. Néhány poszt az enyészeté lett. Szerencsére nem különösebben fontosak, csak pár, amit mostanában írtam. Sebaj, majd igyekszem pótolni őket. A legfontosabb, hogy itt most remekül szuperál minden. Már csak néhány apró simítás van hátra és minden a régi lesz.

Addig is mutatok egy képet a boltban éppen top formájában tündöklő szívem csücske stemes akváriumról.

Ugye milyen szép? 🙂

Hogy tetszett?

Tetszett
1
Imádtam
1
Nem is tudom...
0

You may also like

13 Comments

 1. Nagyon örülök! Tetszik az új cím is.

  Ha esetleg most sok új bejegyzés lesz, annak még jobban örülnék, hiszen naponta több óra akvakertész fórum olvasás sem pótolhatja azt a sok hasznos és hiteles információt amit itt olvastam régen!

 2. Köszi Toxicdog! 🙂 Igyekszem ezt az oldalt továbbra is erre a célra használi 😉

 3. Szia!
  Örülök az új oldalcímnek,de miért nem tudok belépni a falhasználónevemmel?

 4. Jó kérdés… Nem találom a felhasználók közt sem. Elvesztél az éterben. Sorry 🙂

 5. Nigro elolvastam , és regisztráltam az oldaladra. Felszeretnék tenni pár kérdést emailbe, hol vehetném fel veled a kapcsolatot ? ÜDv eyvin

 6. Szia eyvin! nigro-kukac-greenaqua.hu mailen megtalálsz. 😉

 7. Tényleg gyorsabb lett a blog. Gratula az új helyhez( bár a régi regem nekem is elveszett ,de orvosoltam).
  Az akvakertészen való kockulásom sajna nem tette lehetővé ,hogy itt is hasonló arányban vegyek részt, de folyamatosan nyomon voltak követve az itteni események is. Na ezután azért igyekszem kicsit aktívabb lenni.
  További sok sikert.

 8. Ez tényleg sokkal gyorsabb lett, és végre az URL-t is meg tudom jegyezni 🙂

 9. Szia!
  Nem tudsz egy megbízható ingyenes szolgáltatót ahova én is el tudnám vinni az aquad.hu-t?

 10. Szia! A blog.hu-t sokan dicsérik.

 11. Szia!
  Kérdezném, hogy mi van egy ilyen növénnyel teli akvárium növényein belül, illetve mögött? Ott nem jár annyira a víz, nincs olyan fény, stb. Nem pusztulnak belülről? Mennyire nyírjátok vissza, és mennyi idő alatt lesz újra szép? Mert ugye, nyíráskor a legszebb részeket vágja le az ember…

 12. Természetesen az ilyen helyeken kevésbé szépek a levelek, de ha karban van tartva az akvárium, akkor nincs gond belőle. A nyírás függ attól is, hogy az általad említett részek milyen állapotban vannak. Ha csúnyák, akkor a háttér növényeket felére, vagy még jobban megvágom és a szép (levágott) részeket elé ültetem. Így nem látszik a csúnya szár. Ha nem olyan gázos, akkor csak a felső 1/3-ot vágom meg.

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük